Civil Információs Centrum 
A Fejér Megyei Civil Információs Centrum a Civil Információs Centrumok országos hálózatának tagjaként működik, a civil szervezetknek, önkormányzati intézményeknek, vállalkozásoknak és állami intézményeknek térítésmentesen szolgáltató független információs és tanácsadó iroda, melynek legfőbb célja a szektorok közötti együttműködés és a valódi partnerségek építése, fejlesztése.
 
 
Ennek érdekében a Civil Információs Centrum feladata a civil szervezetek és a megyei, települési, a kisebbségi önkormányzatok, valamint a vállalkozók együttműködésének támogatása a Civil Információs Centrum kompetenciafejlesztő és tanácsadó szolgáltatásai által, a szélesebb nyilvánosság biztosítása a megyében működő civil szektor számára, hogy teljes körű információhoz juthassanak az együttműködések céljáról, szerepéről, tartalmáról és megvalósulásáról.
 
 
Konferenciákon, workshopokon, jó gyakrolatok bemutatásán és terjesztésén keresztül cél az intézményesített partnerségi megoldások támogatása is.
 
 
Számszerűsített várt eredményként 2023 végéig a Fejér Megyei Civil Információs Centrum 200 főnek nyújt képzést, legalább 35 partnerrel alakít ki szerződéses együttműködési viszonyt, 120 célzott rendezvényt szervez a célok elérése érdekében, melyeken a remények szerint több mint 1000 fő vesz részt.
 
 
Várt eredményként a bevont tanácsadók több száz tanácsadói órát teljesítenek. A széles körű partnerségben a civil szervezetek, megyei és helyi önkormányzatok, közigazgatás intézmények, egyházak, média és gazdasági szereplők számára egyaránt szakmai szolgáltatásokat nyújt a Civil Információs Centrum illetve partnerségeket generál a törvény által előírt feladatok és a normaszöveg szellemisége alapján.
 
 
A Fejér Megyei Civil Infromációs Centrum együttműködő partnerei:
 
Fehérvári Civil Központ Nonprofit Kft
Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Fejér Megyei Önkormányzat
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata
Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítván
Agóra Vidékfejlesztési Alapítvány
Sziti Szociális Egyesület
Civil Margaretta Közhasznú Egyesület

 
 
 
 
A Fejér Megyei Civil Információs Centrum elérhetősége
 
8000 Székesfehérérvár, Rákóczi u. 25.
Nyitva: Hétköznap 8-16 óra között
Email: cic@echomail.hu
Telefon: (22) 502-276 13-as mellék


 
 
Oldal nyomtatása