Pályaválasztási kiállítás
A Kaptár Országos Ifjúságszolgáltató Nonprofit Kft. munkatársai is részt vettek a Pályaválasztási Kiállításon 2016. október 28-29-én Székesfehérváron. 
 
 
 
A kétnapos rendezvényen pályaorientációs tevékenységgel várták a fiatalokat a munkatársak. Megmutatták az érdeklődőknek a Nemzeti Pályaorientációs Portálon található pályaválasztási teszteket, segítettek a kitöltésükben, az értékelésükben, így leszűkíthették a fiatalok az érdeklődési körüket. Tájékozódhattak a szakgimnáziumok, szakközépiskolák közötti különbségről, és megtudhatták, az adott szakmákban mely Fejér megyei középiskolába érdemes jelentkezniük. Pénteken osztályok érkeztek a programra leginkább, szombaton pedig családok látogattak a Pályaválasztási Kiállításra.
A Kaptár Országos Ifjúságszolgáltató Nonprofit Kft. hiánypótló tevékenységet folytat a pályaorientáció terén, amelyet bizonyít, hogy meghívták az iroda munkatársait Sárosdra, hogy tartsanak előadást a felvételiző diákoknak osztályfőnöki óra keretében, de érkezett megkeresés az Székesfehérvári Szc Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumától is.
 
 
nyomtatás