Pillants a jövőbe!
Kedvezményes napközis táborok indulnak a nyár folyamán a Titkok Háza Tudományos Élményközpontban Székesfehérváron. Kétféle tábort is indítanak a szervezők, az egyikben a csillagokkal, a másikban a 21. század tudományos és technikai eredményeivel ismerkedhetnek a diákok játékos formában. 
 
 
 
A székesfehérvári Titkok Háza Tudományos Élményközpont 2020. június 22. és augusztus 14. között folyamatosan várja a táborozni vágyó, 9-14 év közötti diákokat izgalmas tematikus foglalkozásaival. A Pillants a jövőbe! című táborokban a diákok a 21. század tudományos és technikai eredményeivel ismerkednek játékos formában. Kipróbálhatják magukat a szabaduló szobában, a bűnügyi laborban, megismerkednek a világűr titkaival, a klímaváltozás hatásaival, a 3D nyomtatással és a robotikával is. A heti programba zöldkaland is belefér hegyen-völgyön és az Esport szerelmesei sem fognak csalódni.
Univerzum titkai címmel külön csillagászati tábor is indul két alkalommal a nyáron. A maximális létszám 24 fő/hét, a diákokat életkoruknak megfelelő kisebb csoportokban kalauzolják el játékos formában a tudomány világában. A tábor költségeihez 15 ezer Ft/fő/hét hozzájárulást kell fizetni, a tábor napi egyszeri meleg étkezést biztosít étteremben.
Jelentkezés a www.titkokhaza.hu oldalon keresztül.
 
nyomtatás