Ready 4 STEM eredményhirdetés
Online vetélkedőt hirdetett a veszélyhelyzet ideje alatt a középiskolásoknak a Titkok Háza Tudományos Élményközpont. Rekord számú diák kapcsolódott be a vetélkedőbe és most lehetőség van arra, hogy Ön is próbára tegye tudományos ismereteit. Töltse ki a kérdőívet! 
 
Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt az iskolai munkarendhez igazodva szüneteltette a személyes részvételt igénylő programjait a Titkok Háza Tudományos Élményközpont, viszont az online térben szervezett tavaszi vetélkedőn kimagasló volt a részvétel. 17 iskola 2246 tanulója vállalkozott arra, hogy a kétfordulós vetélkedőn próbára tegye természettudományos alapismereteit.
Közel 400 tanuló vett részt a vetélkedőn a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziumból, 200-nál többen kapcsolódtak be a Hunyadi Mátyás Szakgimnáziumból, a Bánki Donát Gimnáziumból, a Bugát Pál Szakgimnáziumból, a Hunyadi Mátyás és az I. István Szakgimnáziumokból.
A legmagasabb pontszámot a Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjai érték el a cseppet sem könnyű teszten, de 50 százalék felett teljesítettek a Bánki Donát és a Lánczos Kornél Gimnázium, valamint a Hunyadi Mátyás Szakgimnázium tanulói is.
A kvízt száz százalékos eredménnyel 40 tanuló zárta, és további 93 középiskolás ért el 95 százalék feletti eredményt. Ők éves VIP tagkártyát kapnak a Titkok Házába, és számukra egyedi, különleges programokat szerveznek az egészségügyi veszélyhelyzet elmúltával.
 
Most lehetőség van arra, hogy Ön is próbára tegye tudományos ismereteit. Válaszoljon 25 trükkös kérdésre és nyerjen családi VIP belépőt a Titkok Háza Családi Napjára.
Az online kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el:
 
 
nyomtatás