Jótettekkel egy jobb világért pályázat
A dm 2017-ben is szeretné felhívni a figyelmet a helyi kezdeményezések jelentőségére, ezért pályázatot ír ki civil szervezetek számára, melyen a nyertes projektek 500-500 ezer forintos támogatást nyerhetnek el. 
 
 
A pályázatra 2017-ben is civil szervezetek projektötleteit várja a drogéria, melyek az alábbi kategóriákhoz kapcsolódhatnak: egészséges életmódra nevelést népszerűsítő programok, szociálisan hátrányos helyzetben élő családok és gyermekek támogatása, környezettudatos életmódra, szemléletre nevelés.
A Magyar Adományozói Fórum szakmai partnerként segíti a vállalatot a pályázatok értékelésében. A szervezeteket a MAF az elért pontszámok szerint rangsorolva továbbítja a dm Kft. zsűrijének, akik felülvizsgálják az eredményeket. A kiválasztott 30 projektre pedig a nagyközönség is szavazhat júliusban, melyek közül a dm 10 pályázatot támogat 500-500 ezer forint hozzájárulással.
A jelentkezők 2017. május 2- május 31-ig adhatják be projektjeiket a https://www.dm-egyuttegymasert.hu/hu/Jotettekkel-egy-jobb-vilagert/ oldalon.
 
 
 
nyomtatás