Adója egy százaléka nagy segítség!
 

Az adófizetők 2011-ben is rendelkezhetnek a személyi jövedelmi adójuk egy százalékának felhasználásáról. Sokan nem teszik ezt meg - pedig sok civil szervezet, alapítvány várja az adományokat. Fiezetendő adója egy százaléknának felajánlásával Ön is segíthet. Cserébe mi is segítünk Önnek. Könyvelőink ingyen elékszítik idei adóbevalllását, amennyiben Ön fehérvári civil szervezet számára rendelekezik adója egy százalékáról.
 

A Magyarországon adózó magánszemélyek, és vállalkozók számára lehetőség van arra, hogy befizetett jövedelemadójuk 1%-át egy nonprofit szervezetnek (egyesületnek, alapítványnak vagy szövetségnek) címezzék. Ezen lehetőség megteremtésével a törvényalkotónak az volt a célja, hogy az adófizető, befizetett adójának legalább egy részét arra a területre irányíthassa, amelynek szerinte erre a legnagyobb szüksége van.

Amennyiben igényli, adóbevallását ingyenesen elkészítjük a jövedelemigazolásai, bizonylatai alapján,  amennyiben élni kíván adófelajánlási jogával. Könyvelőnk február 24-től május 15-ig személyesen várja jelentkezését Székesfehérváron A Szabadművelődés Háza 109-es termében (Fürdő sor 3, 1. emelet) minden szerda és csütörtökön 16-18 óra között.

 


 

Fontos határidők!

Az adó 1%-ának felajánlására vonatkozó rendelkező nyilatkozatát minden adózó a bevallási év május 20-ig juttathatja el az adóhatósághoz. Tehát az egyéni vállalkozók és az áfa fizetésére kötelezett magánszemélyek, akik egyébként február 15-ig adnak bevallást, ugyancsak május 20-ig érvényesen rendelkezhetnek. Ezen túl elektronikus bevallás benyújtásakor is lehetősége van elektronikus űrlapon rendelkezni jövedelme 1%-áról. Azok a magánszemélyek, akik a bevallásukat vagy az adóhatósági adómegállapításra vonatkozó nyilatkozatot elektronikusan küldik meg az adóhatóságnak, a rendelkező nyilatkozatot is megküldhetik ily módon.

Bármelyik formában is rendelkezik a civil szervezetek javára adója 1%-áról, nagylelkű segítsége hasznos célokat támogat!

 

Az 1% felajánlás Önnek nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít vele!

További 1 százalék kampány Fehérváron

 

 

Oldal nyomtatása