Hírek
Az elmúlt napokban ismételten több bejelentés érkezett az Országos Bírósági Hivatalba (OBH), miszerint a Civil Marketing Kft. nevében a civil szervezetek képviselőit telefonon, az OBH-ra hivatkozva keresik meg azzal, hogy ellenszolgáltatás fejében az éves beszámolókat ellenőrzik...A Fejér Megyei Civil Információs Centrum közreműködve a Magyar Városkutató Intézettel és a Prosperis Alba Kutatóközponttal előadás- sorozatot és pódiumbeszélgetést tartott a Titkok Házában...Összhangban a pénzmosás és a terrorizmusfinanszírozás megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvénnyel (rövidítve: Pmt.), felhívjuk a civil szervezetek figyelmét arra, hogy minden üzleti kapcsolattal rendelkező jogi személynek vagy jogi...Sárbogárdon jártak a Fejér Megyei Civil Információs Centrum munkatársai.
 Partnerségi információs rendezvényt szervezett a Fejér Megyei Civil Információs Centrum Enyingen.
 Tegnap sikerrel zárult a Fejér Megyei Civil Információs Centrum programja, melyet Molnár Tamás civil és ifjúsági ügyekért felelős tanácsnok és Zugor Zsuzsanna szakmai vezető nyitott meg a Fehérvári Civil Központban...PENGE/ÉLEN 2
2019.05.15.
Dabóczy Gergely Cserhát ART díjas festőművész kiállítására invitál a Fejér Megyei Civil Információs Centrum...Szavak hatalma
2019.05.08.
A Fejér Megyei Civil Információs Centrum kommunikációs képzést hirdet civil szervezeti képviselők és tagjaik számára a nyilvánosság hatékony elérése és önmenedzselésük...Civil Klub-2019 címmel invitálja programjára a Sárbogárdon és környékén tevékenykedő nonprofit szervezetek vezetőit, képviselőit a Fejér Megyei Civil Információs Centrum. A rendezvényre 2019. május 16-án 16 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Dísztermében...Civil Klub május 14.
2019.05.08.
A Fejér Megyei Civil Információs Centrum Civil Klub-2019 címmel szervez programot 2019. május 14-én 16 órától a Fehérvári Civil Központban. 
 < Vissza     Előre >