Új Széchenyi Terv támogatásával megvalósuló programjaink
 
Az Echo Nonprofit Network tagszervezeteinek szakmai munkájához, fejlesztéseihez és foglalkoztatási lehetőségeihez jelentős segítséget nyújtanak az Új Széchenyi Terv keretében kiírt pályázatok, melyek az Európai Szociális Alap és Magyarország társfinanszírozásával valósulnak meg.
 
 
 
 
Fejér Megyei Civil Információs Centrum a partnerség fejlesztéséért
Kedvezményzett: Echo Innovációs Műhely
Pályázati kód: AROP-1.1.14-2012-2012-0009
Támogatási összeg: 35 000 000 Ft.
Projekt időszak: 2012. július 1. - 2014. december 31.
 
A projekt célja a Fejér Megyei Civil Információs Centrum működtetése, mely a 2011. évi CLXXV. törvényben foglalt kötelező feladatokat látja el a megyében. Ennek részeként a projekt kereti közt zajlik a közigazgatás és a civil és vállalkozói szektor közötti kapcsolatok intézményesített formájának kialakítása, a civil és szakmai szervezetek együttműködésének erősítése, az intézményesített partnerségi megoldások támogatása. A célcsoport képzése, tanácsadások, szakmai rendezvények, kommunikációs elemek segíti a célok elérést.
 

 
Társadalmi vállalkozás fejlesztése a műemléki topográfiai feladatok ellátására
Kedvezményzett: Agóra Vidékfejlesztési Alapítvány
Pályázati kód: TAMOP-1.4.3-12-1-2012-0099
Támogatási összeg: 90 000 000 Ft.
Projekt időszak: 2013. június 1. - 2015. április 30.

A pályázati program célja a műemléki topográfiák elkészítését segítő szakmai szolgáltatások társadalmi vállalkozási formában való megteremtése Magyarországon egy fenntartható innovatív foglalkoztatási program keretein belül. A program során a műemléki feladatok állami átszervezése miatt munkanélkülivé váló, speciális "műemlékes" tudással bíró munkanélküliek felkészítése és foglalkoztatása zajlik olyan piacképes tevékenységre, mely közösségi célokat is szolgál és mindeközben önfenntartható módon tud működni.

 
Oldal nyomtatása